Het juiste adres voor onafhankelijk
hypotheekadvies op maat

Bij Van Helten Advies & Finance kun je terecht voor

Aflossingsvrije
hypotheek

(Bank)spaar
hypotheek

Annuïteiten
hypotheek

Lineaire
hypotheek

Starters
hypotheek

Nieuwbouw
hypotheek

Oversluiten van je hypotheek

Verbouw
hypotheek

Hypotheekadvies op maat

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hoe regel je jouw hypotheek en wat zijn jouw beste voorwaarden.
Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij een specialist in verzekeringen en hypotheken en voor jou de partner in deze vraagstukken.

Ga je een eerste of volgend huis kopen? Of zoek je advies voor het oversluiten van een hypotheek of andere financiële vraagstukken, bijvoorbeeld de rentevaste periode? Juist door goed te luisteren naar jouw wensen en doelstellingen kunnen wij met onze kennis van zaken maatwerk leveren. Geen haastwerk of standaard adviezen, maar tijd en aandacht staan bij ons voorop.

Hypotheekadvies bij Van Helten Advies & Finance

  • Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend & kosteloos
  • Onafhankelijk hypotheekadvies, alle aanbieders worden vergeleken
  • Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw situatie hebt, nu én in de toekomst
  • De afspraak kan telefonisch, digitaal, op kantoor of in de vertrouwde omgeving bij je thuis
  • Alles wordt geregeld, van advies, offerte tot het afsluiten van de hypotheek
  • Wij zijn flexibel, omdat we weten dat dingen soms net even anders kunnen lopen

Heb je behoefte aan meer financiële ruimte?

Misschien biedt het verhogen van je hypotheek uitkomst. Een goede manier om meer te kunnen lenen tegen een lagere rente dan bij een persoonlijke lening. Bijvoorbeeld voor je gedroomde verbouwing, voor verduurzaming van je woning of voor een nieuwe badkamer. Waar moet je rekening mee houden bij het ophogen van je hypotheek? En hoe gaat een hypotheek verhogen in zijn werk? Van Helten Advies & Finance vertelt je er meer over.

Tal van geldverstrekkers onder één dak

Wij zijn volledig onafhankelijk en kennen geen enkele verplichting richting banken of verzekeraars. Jij bent in alle gevallen opdrachtgever, wij werken alleen voor jou. Door jou als uniek te zien en door goed te luisteren naar jouw wensen en doelstellingen kunnen wij altijd maatwerk leveren. Gecombineerd met het ruimte aanbod van geldverstrekkers en verzekeraars weet je zeker dat wij de beste deal voor je kunnen regelen. Nu, maar ook voor later. Wij streven naar een duurzame relatie waarbij je ons kunt vertrouwen met jouw hypotheek en verzekeringen.

Voordeligere hypotheek
of betere voorwaarden

Wat als je hypotheek voordeliger kan of als je betere voorwaarden kunt krijgen? Door je hypotheek over te sluiten, kun je profiteren van zekerheid over je maandlasten, nu en in de toekomst en mogelijk krijg je er ook lagere rentelasten door. Daarnaast kan oversluiten je nog meer interessante voordelen opleveren. Een goede reden om het te overwegen! Benieuwd hoe voordelig het is voor jou? Maak een vrijblijvende afspraak bij Van Helten Advies & Finance voor een gratis oversluitcheck.

Plan hier jouw vrijblijvende hypotheekadvies gesprek in

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend & kosteloos. Wij streven ernaar je binnen 24 uur te benaderen om een afspraak in te plannen.

Of kunnen wij je helpen met